Er der styr på firmabilernes forsikring?

I Danmark er der en regel om, at man som minimum skal have en ansvarsforsikring på sin bil, dog er det mere nærliggende at forsikre sine firmabiler lidt mere, da disse kører over længere strækninger end en almindelig personbil.

Når man ejer en eller flere firmabiler kan man med fordel kaskoforsikre disse samt sørge for at ekstra services såsom vej- og autohjælp er inkluderet i ens forsikring. Dette kan man med fordel gøre, da man ved at indhente forskellige tilbud på forsikringer oftest kan få et godt tilbud og derved også en lavere pris på ens forsikringer.

Gode råd til en billig bilforsikring

Uanset om man skal forsikre en personbil eller en firmabil, er der nogle gode råd man kan gøre brug af mens man tegner sin forsikring. Se listen nedenfor, der beskriver hvordan du bedst muligt finder en billig bilforsikring til dine firmabiler.

Sæt selvrisikoen op
Desto mere du er villig til at betale i forbindelse med en skade på din bil, desto billigere bliver forsikringen. Dette er især vigtigt at huske på, når man har firmabiler, da der oftest kan graves lidt flere penge frem i budgettet i en virksomhed end hvis man blot var en privatperson. Som eksempel kan du ved at fordoble din selvrisiko spare flere tusinde kroner om året og endda komme op og få en besparelse på mellem 10.000-15.000 kroner over en periode på 10 år.

Saml alle forsikringer ét sted
Som virksomhed er det ikke nok med at have bilforsikringer på firmabilerne. Man skal også have en tyveriforsikring samt medarbejderforsikringer og andre relevante forsikringer. Ved at vælge ét forsikringsselskab, der kan tage vare på alle firmaets forsikringer, kan en lavere totalpris oftest forhandles frem.

Forebyg skader og spar penge i det lange løb
Har man en høj selvrisiko på sine forsikringer og ens firmabiler færdes i miljøer, hvor småskader kan forekomme hyppigt, kan det være en fordel at vælge med omhu, hvornår forsikringen skal indblandes. Desto mere du ringer til forsikringen omkring småskader, desto højere bliver forsikringspræmien. Du kan derfor med fordel få udbedret små skader udenom forsikringen og kun bruge den i store tilfælde, hvor selvrisikoen ikke er tilstrækkelig.

Find billigere bilforsikringer på forsikringsportalen hvis du vil sikre den bedst mulige pris.

Vælg det rette forsikringsselskab til dine billige bilforsikringer

Det er altid en god idé at indsamle flere tilbud på billige bilforsikringer. Dette skyldes naturligvis, at man ikke blot skal vælge det første og bedste forsikringsselskab, der melder sig på banen. Men i stedet kan du ved at indhente f.eks. 3 tilbud presse de forskellige selskaber op mod hinanden således, at du får presset priserne helt i bund.

Ved at sammenligne forskellige forsikringstilbud kan du også vælge den bedste forsikring, der passer til din virksomheds behov. Er det ikke nødvendigt med en vejhjælpsforsikring, f.eks. hvis du ejer et autoværksted, skal det naturligvis være muligt at vælge denne fra, så du ikke betaler for services du aldrig bruger.

Sammenlign ikke kun den nye forsikring med den nuværende, men få gerne 3 tilbud du kan sammenligne mellem – det gør det lettere at vælge det rette forsikringsselskab.