At lave en hjemmeside i 2019 – sådan gør du

De fleste kunder vil forvente at finde din forretning på nettet. Om du sælger dine produkter online eller du bare vil give nogle informationer om dine business og kontakt, så er de essentielt at have en hjemmeside.

Det er en god ide at tænke på, hvad du gerne vil opnå med din hjemmeside før du starter med at lave hjemmeside udvikling. Research dine konkurrenters hjemmesider. Det kan hjælpe dig med at få en klar ide om, hvilken retning den skal i og hvad der virker bedst for dig.

For at lave en hjemmeside, skal du følge disse 4 trin:

Registrér dit domænenavn

Dit domæne skal helst afspejle dine produkter eller services, således dine kunder kan hurtigt og let finde din forretning igennem en søgemaskine. Dine kunder vil nok også forvente, at dit domæne skal ligne dit forretningsnavn.

Dit domænenavn vil også blive brugt til din e-mailadresse. Selvom du godt kan bruge en gratis mailadresse som Gmail, så vil en business e-mail se mere professionelt ud.

For at registrere dit domænenavn, så skal du finde en organisation, som er certificeret til at sælge dig det og registrere dig. Du kan finde det online.

Find et hostingfirma på nettet

Du vil få brug for at finde et hostingfirma før du kan få et domæne på nettet. De fleste af de allerstørste internetudbydere tilbyder også hosting som service. De kan også give dig flere forskellige e-mailadresser.

De månedlige omkostninger ved at hoste vil variere alt afhængig af, hvor stor din hjemmeside er og hvor mange besøgende du har i løbet af måneden.

Forbered dit indhold  

Tænk over, hvad du gerne vil have dine kunder til at kunne gøre igennem din hjemmeside. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilke sektioner eller sider, du vil have med. Overvej hvilken information eller transaktioner dine kunder vil have og vær sikker på, at hjemmesiden er struktureret, således det er let at navigere rundt.

Lige som du måske gerne vil hyre en til at lave hjemmeside udvikling, så vil du måske også hyre en professionel til at skrive og strukturere dit indhold.

En hjemmeside, der er ordentligt designet og struktureret og let for kunderne at bruge, vil hjælpe din forretning til at gøre sig bemærket. At have relevant indhold og billeder vil hjælpe kunderne til at forstå dine produkter og services, og vil få dem til at føle sig tilpas ved at købe ting fra din forretning.

Byg din hjemmeside

Du kan bygge din egen hjemmeside eller få en professionel til at gøre det. Hjemmesider skal holdes opdateret, så vær sikker på, at du inkorporerer vedligeholdelse af din hjemmeside.

Betalt hjemmeside udvikling er en god ide, hvis du er ny ift. onlineforretning. En professionel udvikler kan bygge din side hurtigt og give råd til et succesfuldt design af din hjemmeside. Hjemmeside udvikling er især en god idé, hvis du ønsker at sælge ting igennem din side. Siden skal også designes, så den er let at bruge med smartphones.

Hvis du vælger at bruge en professionel, kan det anbefales at se firmaets referencer. Det giver dig en bedre følelse, at du har valgt den rette person til opgaven.