Kender du Nordnet?

Det bør du, hvis du interesserer dig for online investering. Hvis ikke du allerede kender Nordnet, læs gerne videre.

Nordnet er en moderne online investeringsplatform som kom til Danmark i 2001. Nordnet er blevet enormt populær og respekteret på rekordtid, og er nu Nordens største online børshandler. Siden 2001 er Nordnet blevet udråbt hele 10 gange som Årets Børsmægler, af ingen mindre end Dansk Aktionærforening.
Nordnet har nu over 700.000 aktive brugere, små som store, over hele Skandinavien.

En af årsagerne til Nordnets popularitet især bland små som store investorer er deres lave priser. Det holder Nordnet dog ikke fra at råde over en imponerende palet af innovative produkter. Nordnets brugerplatform er nem at finde rundt i og højt respekteret for dens brugervenlighed.

Nordnet er til dig og mig

Online investering er et marked med skarp konkurrence. Alligevel har Nordnet succes med at holde fast i deres primære målgruppe, som er almindelige private investorer. På Nordnet kan du styre dine investeringer igennem en intuitiv og overskuelig platform. Det koster hverken mange penge eller megen tid at handle på Nordnet.

Nordnet var den første internetbørsmægler i Skandinavien og blev oprettet i 96. Virksomheden er børsnoteret på den Stockholmer børs. Et særpræg for Nordnet er, at de fokuserer på relativ få markeder. Men indenfor dette begrænsede volumen, er Nordnet særdeles innovativ med at udvikle sine egne produkter.

Nordnet tilbød som den første online børshandel i realtid. I dag har de en række unikke produkter som du ikke kan finde andre steder. Det er bl.a. Superfonden, Superlånet og en nem måde at investere dine private pensionskroner på.

Noget dejligt med Nordnet er, at ingen investor er for lille for dem. Om du vil investere for håndører eller millioner, du bliver behandlet med den samme respekt.

Det er nemt at komme i gang

Det er gratis at åbne en konto hos Nordnet. Du har brug for din NemID og dit CPR nummer, og så tager det kun et par minutter at udfylde ansøgningen. Så snart du har udfyldt dit navn og dit CPR nummer, kan du logge på med din NemID. Så åbner du en konto, og så snart du har overført penge er du klar til at handle. Der kræves ingen minimumsbeløb for en konto.

Brugen af NemID gør også, at Nordnet automatisk sender alle relevante oplysninger til SKAT. Det behøver du så slet ikke bekymre dig om.

Oplysning er en af Nordnets stærke sider

At du har med en seriøs platform at gøre sander du senest, når du kigger på Nordnets hjemmeside. Allerede på forsiden møder du 4 prominente vinduer som drejer sig om inspiration og oplysning. Nordnet har samlet dem under overskriften Tips og Inspiration:

  • Aktieinspiration – her kan du søge efter dine favoritter i forskellige aktiekategorier. Her finder du aktier fra USA, Tyskland, Skandinavien og Canada.
  • Investeringsforeninger – det er et overblik over investeringsforeninger du måske finder interessant at investere i.
  • Shareville – et forum hvor du kan mødes med dygtige investorer og udveksle erfaringer og tips. Shareville kaldes for Skandinaviens største netværk af sin slags.
  • Pension – Her finder du hjælp til at komme i gang med en pensionsopsparing. Her kan du også samle din pension et sted.

Læs mere