Billig markedsføring til virksomheden

Dit markedsføringsbudget behøver ikke være stort, når du ønsker at skabe synlighed om din virksomhed og dit brand. Der findes funktionelle redskaber, som med få midler kan sprede dit budskab til både din eksisterende kundegruppe samt i offentligheden.

Når du vil have billig markedsføring, handler det ikke kun om at finde frem til det mest effektfulde redskab. Du skal også forholde dig til, hvor du får den billigste produktløsning.

Vælg markedsføringsredskab til nye og eksisterende kunder

Du får størst udbytte af dine markedsføringsredskaber, når de kan anvendes til såvel eksisterende kunder samt til erhvervelse af nye kunder. Det er afgørende, at redskabet skaber en reel værdi for modtageren. Det skal være en genstand, som kan bruges til daglig, og som kan anvendes i professionelt regi samt i friheden.

Det bedste redskab er et, som:

  • Skaber praktisk værdi
  • Er fleksibel og funktionel
  • Kan bruges på job og i fritid
  • Kan tilpasses din primære målgruppe

Der findes mange forskellige udgaver af markedsføringseffekter. Kopper, kuglepenne og nøgleringe er blot et udsnit.

Når du vil have et produkt, som opfylder alle kriterier for effektiv markedsføring, skal du vælge keyhangers. Nøglesnore kan anvendes både professionelt og privat, og det er en effekt, som har en reel værdi for modtageren. Nøglesnoren kan være en hjælp for modtageren, da den kan hjælpe med at holde styr på nøgler og dermed spare tid for vedkommende.

Alle kan gøre brug af nøglesnoren. Du kan bruge dem som firmagaver overfor eksisterende kunder, ligesom du kan tage effekterne med på messer og dele ud for at tiltrække potentielle kunder.

Du kan designe dine nøglesnore, så de matcher din virksomheds image og målgruppe.

Bestil dine keyhangers med tryk på nettet

Der er flere grunde til, at du skal gøre brug af webshops, når du vil designe unikke keyhangers. Når du handler hos en webshop, som specialiserer sig i reklameartikler, er du sikker på, at produkterne er i høj materialekvalitet. Dette er et vigtigt parameter, da kvaliteten er med til at afspejle dit firma og dit brand.

Når du bestiller dine keyhangers hos en webshop med reklameartikler, får du desuden mulighed for at designe dem i henhold til dine ønsker. Du vælger selv farve på nøglesnorene, ligesom du selv bestemmer længde og bredde. Størrelsen på nøglesnoren skal matche designet på dit firmalogo.

Den helt store fordel ved at handle og designe dine reklameartikler på nettet er de skarpe priser.

Den billigste markedsføring får du, når du vælger en webshop, som giver dig mængderabat og særlige tilvalgsmuligheder.

Du kan f.eks. vælge at bestille dine nøglesnore sammen med plastikholdere til visitkort og ID-kort. Dette kan skabe merværdi for dine kunder, som gør brug af ID-kort i forbindelse med deres erhverv.

Keyhangers kan skabe både materiel og immateriel værdi hos dine kunder. Når du forærer dem et produkt med praktisk funktion, vil de gøre brug af dette på daglig basis. Når dit firmalogo står trykt på nøglesnoren, vil de automatisk blive mindet om din virksomhed, og dit logo vil derudover nå ud til kundernes netværk.