Vigtigt storkøkken elementer

Der er bare ting, du skal have til dit køkken, hvis du har en grillbar, sandwichbar, salatbar eller hvis du er slagter. Kølemontre er et af de ting du skal have. Du kan se det store udvalg hos gastroudstyr. Kølemontre kan bruges til flere ting, for eksempel kan du bruge det til at udstillingen af dine produkter for eksempel kager, is eller chokolader. Med sådan en kølemontre vil dine kunder også få en æstetisk oplevelse, når de besøger din virksomhed. En kølemontre vil også kunne vække dine kunders appetit. Hvis dine kunder kommer ind i din butik, kun for at drikke en kop kaffe, vil de blive fristet til også at købe et stykke kage, som står i udstillingsmontre. Det er også meget hygiejnisk, dine produkter vil blive beskyttet mod snavs og støv.

 

En kølemontre er lige hvad du skal eje, hvis du sælger drikke – med kølemontre kan du altid sælge kolde drikkevarer. Ud over at kunder elsker en kold øl, er der også mange der elsker en kold Faxe Kondi, Coca Cola eller noget andet. De kolde drikke er populære året rundt. Det er noget man kan tage med på farten – også koldt vand. En kølemontre er også et must, hvis du har en iskiosk, vi kan nemlig godt lide at se på den is, vi skal til at købe. Det er også lettere for børnefamilier, børnene kan pege på hvilke is de ønsker, i stedet for at forældrene skal spørge, hvad barnet vil have. Så kølemontre er helt klart pengene værd.

 

Hvis du er slagter, kan du også benytte dig af kølemontre. Kølemontre vil æstetisk vække dine kunders appetit. Fin bacon, medister, god dansk koteletter eller noget andet god dansk kød – byd dine gæster velkommen med dit lækre saftige kød med kølemontre. Husk jo mere rent og bydende du udstiller dine produkter, jo større er chancen for at dine kunder køber mere.

 

Tænk på loven

 

Kølemontre er et godt fund, til de som gerne vil udstille produkter på en æstetisk måde. Men det er også indirekte et lov krav. Fra lovgivningens side er der krav om, at kødprodukter skal opbevares under 5 grader – dette kan hurtigt gøres og sikres med en kølemontre. Du skal også være opmærksom på, at hvis du ikke har en kølemontre og fødevarestyrelsen kommer til kontrol – så kan du risikere at få en bøde, en ked af det smiley og i værste tilfælde kan de lukke din virksomhed/restaurant/cafe, det er altså vigtigt du lever op til reglerne.

 

Ligeledes er der regler for, hvordan du skal opbevare alt det øvrige fødevare. En kølemontre kan løse dine køle problemer. Du kan finde kølemontre i en hver prisklasse. Prisen skifter fra mærke til mærke og nogle kølemontre er produceret til et særligt formål.