Spændende danske designermærker stormer frem

Hvis der er noget, man i Danmark skal være stolt af, så er det de danske designermærker, der virkelig gør det godt i disse år. Der har i mange år været rigtig stor succes blandt de danske designervirksomheder, og det ser ikke ud til, at den tendens stopper lige foreløbig.

Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for nogle af de danske designermærker og fået nogle af produkterne ind i din bolig, så er det måske på tide, du får gjort noget ved det. Der er i hvert fald mulighed for det med de mange designermærker på det danske marked.

Rice

Et af de mange danske designermærker, som du kan overveje at kigge nærmere på, er Rice. Det lyder umiddelbart ikke så dansk i navnet, men det er det ikke desto mindre. Og de har virkelig, og bliver virkelig ved med at gøre det godt.

En af de ting, der kendetegner det danske mærke Rice, er deres farverige kollektioner. De har sat sig for at lave produkter i alverdens farver. Så hvis du er glad for farver i din bolig, så kan det være en god ide at begynde at kigge på Rice.

Rie Elise Larsen

Et andet mærke, som også har bemærket sig positivt på det danske marked i løbet af de sidste par år, og som formodentlig også går en rigtig lys fremtid i møde, er Rie Elise Larsen, som pudsigt nok er stiftet af kvinden af samme navn.

De har kun få år på bagen, da det først blev lanceret i 2008, men siden da er det gået stærkt for firmaet, og de pryder nu en del butikshylder rundt omkring i landet. Så der er rig mulighed for at finde produkter fra Rie Elise Larsen, når du alligevel tager ud og shopper.

House Doctor

House Doctor

Det tredje danske designermærke, som også fortjener en god portion anerkendelse og opmærksomhed, er House Doctor. Stiftet af tre søskende må man virkelig sige, at det er et familieforetagende, som vil noget, og som tager det seriøst.

De har på kort tid haft en utrolig stor fremgang, og der er da heller intet, der tyder på, at det stopper lige foreløbig. Har du endnu ikke set nogle af deres lækre møbler eller fede boligtilbehør, så kan det være en god ide at hoppe ind og tjekke det ud med det samme. Det er rigtig fedt, og der er sikkert mange af tingene, der vil passe perfekt ind i din bolig.

Dette er blot tre af de mange danske designerfirmaer, som er i gang med at få meget succes både i Danmark og rundt omkring i verden. Det er efterhånden ved at blive et dansk varemærke, at der bliver lavet så mange solide og kreative designervirksomheder herhjemme.

Efter du har tjekket disse tre mærker ud, eller nogle af de andre på markedet, så vil du formodentlig være mere tilbøjelig til at kigge efter de danske designs, næste gang du skal peppe stuen lidt op eller gøre køkkenet lidt mere moderne.

House Doctor Stol