Husker du at sikre din virksomheds værdier?

Der er utrolig mange ting at tænke på ved opstart af en ny virksomhed – med erhvervs tyverialarmer har du mere end bare én ting mindre at tænke på!

Det kræver meget at starte en ny virksomhed op. Forarbejdet kræver en masse kreativitet, tålmodighed og motivation. Senere kræver det også en del økonomiske ressourcer, endnu mere motivation og  endnu mere tålmodighed. Når først det hele er på plads i lokalerne, kræver det en masse for at vedligeholde og fremme hvad der er blevet opbygget. Alt dette er i løbet af dagen i trykke hænder hos dig og dine eventuelle ansatte. Men hvem tænker på din virksomhed efter fyraften?

 

Sikrer din virksomhed mod uønsket besøg

Hver eneste uge bliver vi gennem forskellige medier gjort opmærksomme på indbrud i butikker, kontorer, virksomheder eller lignende steder. Det er i situationer som disse at ledere, ejere og direktører begynder at tænke på sikkerhedssystemer. Men hvorfor ikke tænke på det, inden skaden sker?

Med en erhvervs alarm kan du sikre dig 24 timers videoovervågning, hvor optagelserne går direkte til udbyderne af sikkerhedssystemerne, så du ikke skal bekymre dig om, at indbrudstyven render væk med optagelserne. Allerede dette løfter en tung vægt fra skuldrene, men når endelig et sikkerhedssystem skal installeres, kan det betale sig at se markedet for ekstra sikkerhed an, for at løfte endnu mere tung vægt.

 

Ekstra funktioner, så du er ekstra sikret mod stort set alt

Udover indbrud, kan der også ske at opstå andre situationer, der gør skade på virksomhedens, butikkens, eller kontorets arbejde eller produkter.

Dette kan blandt andet være en opstået brand, som kan nå at hindres ved hjælp af et par røgsensorer. Disse røgsensorer kan være aktive i løbet af dagen, såvel som om natten, hvor der bliver sendt direkte besked til dig og udbyderne af sikkerhedssystemet, hvis alarmen går.

Hvis dette ikke er nok, kan du også vælge at sikre dig, din virksomhed, kontor eller butik mod vandskader. I stedet for røgsensorer, vil denne situation blive opfanget af vandsensorer, som du med hjælp fra professionelle kan finde ud af, at sætte hvor de gør mest gavn. På samme måde kan disse være aktive 24 timer i døgnet, så du er 100 % sikret.

Dette giver dig mindst 3 ting mindre at tænke på, så du i stedet kan fokusere denne energi på din nye virksomhed, butik eller kontor. Held og lykke!