Mobilt internet – få noget fra hånden når du er på farten

Internettet er blevet en fast arbejdsplads og er for langt de fleste forretningsfolk helt uundværligt. Også når de er på farten.

 

Online når du rejser med DSB

Når du rejser med DSB er der i langt de fleste ruter en eller anden form for internet. Selvom arbejdspladsen i S-toget er langt fra en optimal arbejdsplads, har du faktisk mulighed for at få gratis mobil internet. Inden du kan komme på, skal du oprette en bruger på deres system.

I langt de fleste IC strækninger er der også internet. Rejser du på standard klasse skal du dog betale ekstra for at få internet som koster ca. 30 kr. for en dags adgang. På 1. klasse er der fri mobil internet med i prisen.

Internettet hos DSB leveres i samarbejde med TDC hotspot og har, med rette, modtaget en del kritik fordi de på visse steder på strækningerne falder ud. Skal du arbejde mens du rejser med toget, bør det altså ikke være kritisk at du er online hele tiden.

 

Mobilt bredbånd

Er du på farten ofte så bør du ikke fravælge mobilt bredbånd. Mobilt bredbånd er din egen mobile internet-forbindelse. Du får selvfølgelig en ekstra månedlig omkostning, men når det er sagt, kan du sagtens finde billigt mobilt bredbånd. Du vil sagtens kunne som har en god hastighed og en god dækning.

 

Har de Internet når du flyver

Når du er i luften må du ikke have mobile forbindelser tændt og derfor kan du hverken bruge din mobiltelefon eller mobilt bredbånd til at komme online. Det er selvfølgelig uhensigtsmæssigt når du sidder fastlåst til dit sæde i flere timer.

Derfor er flere flyselskaber begyndt at tilbyde trådløs internet via deres forbindelser. Norwegian er en af de flyselskaber som tilbyder fri WiFi og de har fået en ganske positiv omtale med deres internet.