Mange fordele med Adobe Illustrator

Grafiske designere arbejder på deres designs ved hjælp af forskellige programmer, men der er nogle, der ikke har forsøgt sig med Adobe Illustrator endnu. Illustrator er et populært program til design, der primært manipulerer vektor grafik. Det er et fleksibelt program, der kan give et slutresultat med høj kvalitet. Oprettelse og redigering af objekter er let med Illustrator og er virkelig velegnet til grafiske designere.

Alle originale kunstværker lavet med vektor grafik, kan udføres i Illustrator, der sætter logodesign forrest i køen. Ved hjælp af forskellige værktøjer, kan du oprette formen til dit logo, give det en isoleret baggrund og vælge de helt rigtige farver.

Objekter og tegninger kan gøres realistiske i Adobe Illustrator. Ved hjælp af gradient- og maskeringsværktøjet kan du gøre objekter til virkelighed. Disse værktøjer kan hjælpe med at skabe glatte overflader og flotte skygger og lægge vægt på detaljer i tegningen. Resultatet af dit arbejde vil helt sikkert imponere og forbløffe kunder.

Du kan lave tegnefilm. Søde tegneseriefigurer der anvendes som maskotter til for eksempel branding, tegneserier eller reklamer. Uanset hvilket formål du har, kan det gøres i Illustrator. Når du opretter kan du bruge pen-værktøjet, bruge flade farver til tegneserien og tilføje skygger ved hjælp af gradientværkstøjet. Hvis der skal laves ændringer i billedet, kan du nemt redigere det med Illustrator og endda nemt ændre farverne.

Adobe Illustrators kraftfulde gittersystem gør det nemt at designe ikoner, ved hjælp af forskellige former. Ved at bruge de rigtige værktøjer, er det nemt at arrangere og farvelægge dit ikon. Skulle du få stillet til opgave at udvikle et ikon, vil du helt sikkert blive glad for dette program.

Info-grafik viser statistikker og tal der offentliggøres i aviser, magasiner, plakater og hjemmesider. Programmet gør det nemt at oprette grafer og cirkeldiagrammer, ved blot at indtaste data og tal. Du kan nemt afslutte din info-grafik med dette program.

Når du arbejder med vektor grafik, kan du ændre størrelsen på dem og skalere dem, uden at miste billedet kvalitet. Det vil ikke blive forvrænget og detaljerne vil stadig være klare. Uanset hvor stort du gør det, vil det stadig have en god opløsning.

Ved udskrivning er der tidspunkter, hvor farveseparationer er nødvendige. Det færdige materiale lavet i Illustrator fungerer godt med farveseparation og vil derfor ikke give problemer ved udskrivning. Med Illustrator vil det færdige produkt stadig se godt ud, selv på print.

En anden fordel ved at bruge Adobe Illustrator, er evnen til at gemme filer som EPS. EPS-filer gør det nemt for skarpe udskrifter. Du bliver sikret flotte logoer eller detaljeret kunst til brochurer og plakater. Hvis du udskriver tegn eller vinyl grafik, skal du også gemme det som EPS.

Prøv en gratis prøveversion og oplev alle fordele selv.