Indretningsinventar til virksomheder – hvad skal man bruge?

Når man starter egen virksomhed eller blot bliver stor nok til at flytte ud af hjemmekontoret eller garagen, er der mange ting at tage højde for. Du skal finde lokaler, forsikringer og mange andre ting, ligesom at der skal fyldes en masse indretningsinventar i virksomheden. Om det er et lager, et kontor eller en blanding af begge dele er der en masse inventar der skal til.

Vi vil i denne artikel komme ind på det inventar der skal til, for at du får den bedst mulige indretning af din og jeres virksomhed, så i kan være så effektive som muligt og få det bedste afsæt i jeres nye lokaler.

 

Stole og borde

At man har nogle ordentlige komfortable møbler på arbejdspladsen er super vigtigt. En god kontorstol og et godt bord, eventuelt hæve/sænkebord kan være en nødvendighed for mange arbejdspladser. Når man sidder og arbejder ved computeren en hel dag, kan det være rigtig godt at have muligheden for at kunne skifte arbejdsposition til mange forskellige typer. Derfor anbefaler vi altid , at man har hæve/sænkebord så man kan hurtigt kan hæve bordet.

Måtter

Måtter er noget som mange overser, men er alligevel en vigtig del af en indretning. Det kan både være måtter man kan bruge til at tørre fødder i, inden man går ind i en butik eller ind på et kontor, men det kan også være en måde hvorpå man kan få folk til at huske sit brand, hvis man får lavet nogle specielle måtter der indeholder ens logo samt budskab. Find jeres nye måtte her.

Sjov og spas

Det er vigtigt at have noget hvor medarbejderne kan bruge pausen på at hygge sig. Der er mange muligheder for at tilbyde medarbejderne på lageret eller på kontoret muligheden for lidt sjov under arbejdet. Eksempler på ting der har vist sig at være vindere, kan eksempelvis være en PlayStation med nogle spil man kan spille mod hinanden, eller det kan være ting som et bordtennisbord, dart eller lignende. På den måde får medarbejderne gode muligheder for at være sociale, udenfor det normale arbejde.

Whiteboards

Det kan være en rigtig god ide at investere i nogle whiteboards, tavler eller lignende. Det kan både bruges til at skrive tanker, aftaler og lignende ned – men det kan også bruges som en motivationsfaktor for medarbejderne. Brug tavlen til at skrive succeshistorier og lignende på, og skab en sund konkurrencementalitet. Det plejer at være noget de fleste er vilde med.