Import af dermatologisk silkeundertøj

Dansk firma står for import af dermatologisk og klinisk testet silkeundertøj, som med fordel kan benyttes af folk med hudlidelser. Også børn med børneeksem kan iføres bodystockings, som har en lindrende effekt på den kløe og irritation som børneeksem giver. Også cremer og diverse badeprodukter føres, som ikke er receptpligtige.

Symptombehandl dit barns børneeksem

Et fænomen som mange danske forældre oplever med fødslen af deres børn er hudlidelsen kaldet børneeksem. Børneeksem er rødlige udslæt der typisk starter på kinder og hals, og som breder sig til arme, ryg og ben, og som klør voldsomt for barnet. Én ud af fem børn oplever at få børneeksem inden for de første fire år af deres liv, og som regel slipper de først af med lidelsen når de er op til 11 år.

Der er derfor en årrække, hvor barnet klør meget, og har en rød og irriteret hud. Det er især ankler, håndled, hals og diverse haser på kroppen der bliver angrebet, da der hurtigt kan forekomme sved, som eksemet trives i og omkring. Cremer med binyrebarkhormon benyttes ved større forekomster, men fås kun hos egen læge. Har ens barn en mildere udgave af børneeksemet, så kan man selv afhjælpe noget af kløen ved at symptombehandle med silkeundertøj og bodystockings fra italienske DermaSilk.

Det danske firma, Jepsen HealthCare, står for importen og salget af produkterne her i Danmark, og har ikke kun en nedsættende effekt på børneeksem, men på alle hudlidelser. Underdelene fra DermaSilk er gennemtestet og fundet brugbare til symptombehandling. Jepsen HealthCare fører også diverse cremer, sæber og badeprodukter som med fordel kan benyttes af folk med hudlidelser, også børn med børneeksem, da de hverken indeholder parabener, farvestoffer, parfume og allergifremkaldende stoffer.

Søger man derfor præparater udover cremer med binyrebarkhormon i, så kan man med fordel taget et kig på disse produkter. Det er en investering i ens barns velvære i de kommende år, og kan være med til at skabe en nogenlunde klø-fri hverdag, og dermed et langt gladere barn.