3 råd fra eksperten om dynamics nav i 2018

Microsoft har udgivet et nyt økonomistyringsprogram, som er en nyere og forbedret version af det tidligere, som hedder Dynamics nav 2017. Dette nye program bliver kaldt for Dynamics nav 2018. Dynamics nav 2018 er et ERP program, som I kan få meget glæde af på jeres arbejdsplads, da det forbinder arbejdsprocesserne hos virksomheden. Det er rigtig smart og I kommer ikke til at fortryde det, hvis I vælger dette nye program. Der er selvfølgelig mange ting man skal overveje, inden man bestiller det. Der kommer her nogle gode råd til dig, der gerne vil investere i et nyt økonomistyringsprogram. Hvis du gerne vil vide mere, så find mere info på siden her.

Gør jer nogle overvejelser inden I bestiller Dynamics nav 2018

1: Først og fremmest er det en god idé at undersøge hvad det helt præcist er for et program, I har med at gøre. Kan det bruges til jeres virksomhed og har det alt det I skal bruge for at gøre jeres arbejde bedre og mere effektivt? Stil jer selv disse spørgsmål og snak med hinanden om jeres mangler på arbejdspladsen. På denne måde kan I komme frem til, om I kan bruge dette system. Det er altid en god idé at undersøge hvad det er for et program, som man vil have installeret på arbejdet. I kan dermed også forberede jer på hvad I får for pengene og hvordan I skal bruge det. Det er altid vigtigt at være sikker på de programmer man får.

Man kan få flere forskellige pakker til dette system og I skal derfor overveje hvilken der passer bedst til jeres virksomhed, så I kan få det allerbedste at arbejde med. Der er noget til flere forskellige virksomheder og I kan helt sikkert også finde den perfekte pakke til jeres.

Vælg den rigtige løsning

2: Dynamics nav 2018 er en rigtig god løsning til de virksomheder, der anvender mange extensions. Den nye nøglefunktion til dette program er, at det er nemmere at anvende extensions og det bliver en fordel for nogle virksomheder. Er I sådan en virksomhed, så bliver I bestemt ikke skuffet over Dynamics nav 2018. Find ud af med jer selv hvor stort et behov I har for denne funktion, inden I bestemmer jer for at få dette program.

3: Inden I vælger at få Dynamics nav 2018, skal I huske at undersøge hvilke nye ting, der er med i det. Dette nye program kommer til at arbejde rigtig meget sammen med de øvrige Microsoft programmer såsom Excel, Word og Publisher. Hvis I ikke rigtigt bruger nogle af Microsofts programmer i forvejen, skal I overveje om det er det værd at skifte over til dette program, fordi de arbejder så meget sammen, som de gør. Hvis I bruger programmerne rigtig meget, så kommer I til at være rigtig glade for dette nye system og det bliver en leg at komme på arbejde og bruge det i sin hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *